Friday, February 2, 2018

SPARTACHIADA DE PRIMAVARA, CONTINUAREA TRADITIEI SPORTURILOR MILITARE

20180129_020957.jpgSigla ASAPI.jpgAs Sport Aparatorii Patriei Iasi Romania Promo  001.jpg


ASOCIATIA  SPORTIVA  APARATORII  PATRIEI  IASI  VA  INVITA  SA  PARTICIPATI  IN  PERIOASA  12-19  MARTIE ..2018   LA  COMPETITIA  SPORTIVA  CUPA  APARATORII  PATRIEI.. Editia I Ro 100 yar   ODATA  CU  ORGANIZAREA  SPARTACHIADEI  DE  PRIMAVARA   A  ARMATELOR  PRIETENE PENTRU  URMATOARELE  PROBE SPORTIVE
   1.ECHITATIE   TURNIR  SI  DAREA  LA  SEMN  DIN  GALOP Editia I Ro 100 yar
   2.TIR  CU   ARCUL  DISTANTA  SI  PRECIZIE Editia I Ro 100 yar
…3.TIR  CU   PISTOLUL  50M  CAL 9 mm Editia I Ro 100 yar
…4.TIR  CU  ARMA  STANDARD  Carabina  Holland&Holland Editia I Ro 100 yar
   5.TIR  CU..CARABINA  CU  LUNETA   PSL  7,62mm  100m Editia I Ro 100 yar
   6.LUPTE  LIBERE  (TRANTA, GRECO-ROMANE, DACICE) Editia I Ro 100 yar
…7.LOCAL  KOMBAT  (K1, MMA, BOX.,SAMBO, JU-JITSU, KARATE.)
…8.ARUNCAREA  GRENADEI  LA  PRECIZIE  si DISTANTA Editia I Ro 100 yar
   9.CROS  3.000M, 5.000M, 10.000M,  50.000M  IN TEREN VARIAT
 10.ALPINISM  MONTAN  FISURA  ALBASTRA  DIN BUCEGI
.11.SAH   TABLE  GAMING  BRIDGE  YAMS  Editia I Ro 100 yar
.12.SNOKER   CUPA  RONI  OSULIVAN  Editia I Ro 100 yar
    Organizatori: Asociatia Sportiva Aparatorii Patriei Iasi, DJTS Iasi, WMSA-CISM-MTTS-MApN-Primaria Bucuresti,Cluj,Constanta,Timisoara,Suceava, Sfantu Gheorghe, Covasna, Botosani, Focsani, Galati, Braila, Ploesti, Buzau, Tulcea, Bacau, Vaslui,Botosani,Bistrita, Baia Mare,Satu Mare, Hunedoare, Sibiu, Brasov, Resita, Onesti, Piatra Neamt, Oradea, Arad, Giurgiu, Saftica,Pascani, Tg Frumos, Tg Neamt, Baltatesti, Sinaia, Predeal,Fagaras   Nota:Primaria Iasi a fost exclusa din calendarele competitionale nationale si internationale definitive  deoarece Primarii Simirad Ctin, Gh Nichita si M Chirica au distrus sediul sporturilor militare romane la solictarea unor interlopi imobiliari locali din clanul Diaconu Cristian si Iulia Beatrice Zlavog Dropu Macovei Rodideal Clamparu Plahotniuc Smirnov Dodon  Relatii: tel nr. +40 737 947999  0723  111.337   PC Mr Mircea M Nicolae Vasiliu Presedinte,CEO,WMSA-e-ail:asaparatoriipatriei@gmail.com,stop.crime.ro@gmail.com,vasiliumirceanicolae@gmail.com Lista sponsorilor va fi afisata dupa finalizarea licitatiei de oferte, existand foarte multi candidate de la companii interne si internatioanle cu traditie in sprijinirea olimpismului si a sporturilor aplicativ militare ***ASAPI –TM***

Cabinet Consilier Juridic Mircea Nicolae Vasiliu

Iasi, Str. Pacurari nr. 156 CD

 Nr 031din11 Noiembrie 2016

NOTIFICARE PRIN PUBLICITATE

1. CREDITOARE> ASOCIATIA SPORTIVA APARATORII PATRIEI IASI, Str. Pacurari nr. 156 CD cod 700520Jud Iasi, Romania reprezentata prin Presedinte MirceaNicolae Vasiliu administrator lichidator

   2.Parti notificate debitoare:

STATUL ROMAN REPREZENTAT DE GUVERNUL ROMANIEI SI CHEMATUL IN GARANTIE BNR SI MINISTERULFINANTELOR PUBLICE

Ministerul Public vinovat de neimplicarea fara just temei in solutionarea unor plangeri penale, sustinute de probe si martori, care in subsidiar si-a insusit si consecinta juridica privind obligatia de a desdauna partile vatamate ca urmare a favorizarii infractorilor.

 -Ministerul Administratiei si Internelor care prin unitatile subodonate nu au efectuat acte premergatoare de urmarire penala, de cercetare si sesizare a parchetului competent.Prin non-combatul sau a favorizat comitentii si producerea prejudiciului asupra persoanelor vatamate si a statului.

-Prefectura Judetului Iasi, deoarece in calitate de reprezentant al Guvernului desi a fost legal sesizat in repetate randuri nu a intervenia la organul competent pentru evitarea producerii unuor fapte care au drept consecinta pierderi financiare, si punerea in imposibiliate de a se plati taxele si impozitele aferente.

 -Primaria Iasi, Consiliul Local si numitii Mihai Chirica, Gheorghe Nichita, Simirad Constantin, deoarece au autorizat sau au tranzactionat in folosul unor personae fizice fara a se organizaza licitatie publica, terenuri, constructii, cai de acces, utilitati.Mai grav au autorizat demolarea unor porti de acces, desfiintarea unor conducte petroliere, distrugerea canalizarii, alimentarii cu apa si energie electrica, demolarea unor constructii si ridicarea unor materiale de constructii apartinand partilor vatamate fara acordul proprietarilor, si nici nu au restituit bunurile, si nu au refacut distrugerile produse, sau sa acopere in parte prejudiciile comise.

   – pf Dropu Constantin din Iasi, Str. Pacurari nr. 160, Pasareanu Marinela din Iasi, Str. Pacurari 158, Rusu Petronela Iasi Str. Pacurari nr. 154, Macovei Ioan, Str. Neculau nr. 9A, Velincu Daniel proprietar al imobilului in constructie din Iasi, Str. Neculau Nr. 9. Persoanele si institutiile de mai sus, fie individual sau in asociere infractionala, au conturbat activitatea a doua institutii de interes public,(Agentia Detectivilor Particulari Moldova Zboina Iasi si Asociatia Sportiva Aparatorii Patriei Iasi) prima fiind déjà lichidata fortat, prin blocarea cailor de acces dinspre Str. Pacurari si strada Neculau cu zidarie din caramida pe fundatie din beton, constructii de pladiri, amanajari de foisoare, pe drulul de aces, desfiintarea utilitatilor de apa, canalizare, electricitate, gaz metan, telefonie, etc. prin mai multe fapte continuate, in urma carora s-au imbogatit fara o justa cauza pe seama impiedicarii unor organizatii de interes public sa-si sefasoare activitatea, la mai multe termene, fara ca nici un organ de politie, justitie sau din administratie legal seiszate, sa actioneze conform legii. Reprezentatul masei credale este D-l Consilier Juridic Vasiliu Mircea Nicolae, domiciliat in Iasi, Str. Arges Nr.4, tel nr. 0733 582201, cont e-mail stop.crime.ro@gmail.com. Totalul prejudiciului este de 9.576.322 euro, ce se vor plati in lei la cursul zilei, ce este cert, lichid si exigibil la plata deoarece nici o perosna sau institutie nu au avut nici o intentie sa epare prejudicial sau sa remita suma datorata conform notificarilor anterioare.

   Aditional acestui prejudiciu, se adauga cate 2.500 euro pe zi pentru fiecare zi de intarziere de la comiterea fiecarului act. Data de inceput al calculului penalitatilor este 21 Mai 1999, pana la data effective a platii. Statul Roman, fiind garantul aplicarii legii in teritoriu, este si debitorul care va achita in maxim 30 de zile de la notificare totalul prejudiciului, fiind liber de a se intoarce impotriva celor vinovati de producerea accidentului, in caz contrar, putand fi solicitat falimentul de la instantele de reglementare a creantelor dintre stat si peroane fizice sau juridice. Aceasta Notificare va fi comunicata fiecarei persoane sau institutii debitoare, celorlate institutii conform practicii judiciare dar si prin publicitate pe suport tiparit sau pe internet.

    Principial termenul limita de solutioare a litigiului este 1 Decembrie 2016, iar in situatia in care acesta nu este stins prin plata, se vor adauga penalitati de 25% pe luna drept daune cominatorii si peremtorii. Principial Constitutia si legile statului trebuiesc respectate de toata lumea si nimeni, sub nici un motiv nu se poate imbogati pe seama distrugerii sau lichidarii unor organizatii sau bunuri patrimoniale, prin vandalizare, intimidare, santaj, amenitare, violente verbale sau fizice, supraveghere ilegala sau prin acte de teroris comise de diferiti cetateni, favorizati de persoane din institutii publice, complice la producer prejudiciului. Total debit cert lichid si exigibil este de 9.576.322 euro plus 2500 X 6398 = 15.975.000 rezultat din penalitatile de intarziere ceea ce reprezinta in total 25.551.322 euro, cursul BNR din 11.11.2016 este de 4,5125 lei/euro, Total :115.300.341 (o suta cicisprezece milioane trei sute mii trei sute patruzeci si unu ) lei. Dupa expirarea de 30 de zile de la prezenta notificare publica,in cazul in care nu s-a achitat debitul current, debitorii vor maiplati inca 5(cinci) milioane de lei pe zi,pentru fiecare zi de intarziere,pana la stingerea totala a obligatiei. Garant in acesta situatie este BERDce va sconta datoria in folosul creditoarei urmand a se indestulain rate de la Statul Roman pe calea executarii silite international si a Bancii de Reglementare a Compensatiilor dintre state.

                                               Data: 11 Noiembrie 2016



No comments:

Post a Comment